2011. január 24., hétfő

Az Első Jencarlos Klubtalálkozó

Megtörtént. Összejött végre. Szombaton január 22-én megtartottuk az első magyar Jencarlos Fanclub találkozónkat.


A helyszín a hangulatos cubai, karibi étterem és bár volt a La Bogedita. A Latte Macchiatojuk isteni:)
Az ország több pontjáról is voltunk, volt szegedi, győri,siófoki és hernádi lány is aki vonattal és busszal jött fel Budapestre, hogy megismerjük végre egymást.

Mindannyian a port.hu Ördögi Kör fórumán ismerkedtünk meg és annak ellenére, hogy az ország több pontjáról érkeztünk és teljesen különböző emberek vagyunk egy közös bennünk. Jencarlos iránt hatalmas tisztelet és csodálat ahogyan éli a minden napjait, ahogy a rajongóival bánik, az a természetes ember szeretette, vágya a jóra, mindenkit magával ragad. A zenéje és a színészete még nagyon magasra fogja Őt jutattni.



A résztvevők mindegyike kapott egy kis ajándékot és egy emléklapot arról, hogy Ő ott volt az első találkozón. Megismerhettük a legfiatalabb rajongót is, aki anyukája elmondása szerint Jencarlos dalaira táncol otthon.


És ott volt az a szerencsés lány is aki 2010. januárjában ott lehetett Jencarlos Miamiban tartott koncertjén. Az élményeiről mesélt, hogy a színpadról is mennyire lehengerelte Jencarlos személyisége, közvetlensége, természetessége. A tömeg, a rajongók ovációjától volt, hogy percekig meg sem tudott szólalni vagy amikor az Amor Quedaté-t a rajongók énekelték végig mind mind felejthetetlen élmény volt neki.Ott volt az MSED majdnem egész stábja, a család, barátok. Voltak vidám és megható pillanatok, megható volt, amikor Rudy Perez egy nemrég elvesztett szerettének tiszteletére énekelt el egy dalt.


Mindenki elmesélte miért szereti annyira Jencarlost, ki mikor figyelt fel rá. Volt olyan akinek elsőre nem is tetszett. Majd ahogy látta hogyan játszik az Ördögi körben magával ragadta a játékat Őt is. Mindenki vagy a zenéjébe vagy a színészi játékába szeretett bele elsőként, majd miután már megismerte Őt, már menthetetlenül tisztelője lett.


Beszéltünk még arról is miként népszerűsítsük Jencarlost Magyarországon, hogy minél több rajongóval hívjuk fel a magyar zenei élet befolyásos embereinek figyelmét, hogy érdemes vele foglalkozni. Mert Ő meg fogja hódítani a világot.


Szinte az első kérdések egyike volt, pedig még alig ismertük egymást, hogy mikor lesz a következő találkozó. Igyekszem kb 2 havonta ha igény van rá szervezni ilyen találkozó, ugyhogy 2 hónap múlva újra találkozunk és remélem hogy köttetnek életre szóló barátságok és továbbra is ilyen jó kis vidám és összetartó csapatot alkotunk.

Várunk a csapatunkba mindenkit:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönjük:)