2012. február 14., kedd

Megszületett Nickolas...Jencarlos apa lett...

Vasárnap este, helyi idő szerint 8 órakor megszületett a rajongók által is nagyon várt csöppség, Gaby és Jencarlos kisfia Nickolas. A pici este 8 órakor császármetszéssel jött világra. A hírek szerint, amit Oswaldo Pisfil Jencarlos sajtófönöke is megerősített, a pici 3100 gr-mal és 48cm-el jött a világra. Mindannyian egészségesek és jól vannak.

Jencarlos végig Gaby mellett volt és el tudjuk képzelni mit érezhetett amikor először meglátta kisfiát. A Twitteren így fejezte ki érzéseit:

"Traducir los sentimientos a palabras es mi profesión. Poner en palabras lo que sentí cuando vi a mi hijo por primera vez es imposible!!!"
Az én szakmám az, hogy érzéseket szavakba öntsek. Szavakban önteni amit éreztem amikor a fiamat megláttam az lehetetlen.

"Con tu simple existencia me has hecho querer ser mejor persona. Este amor no c olvida ni n las proximas vidas! LOS AMO GRACIAS POR EL APOYO!"
Az egyszerű léteddel elérted, hogy jobb ember akarjak lenni. Ezt a szeretetet nem lehet elfelejteni még a következő életünkben sem. Szeretlek BEnneteket és köszönöm a támogatást.
A csöppség világra jöttekor a család és a barátok is Jencarlosékkal voltak, még Miguel Varoni és kedvese  Caterine Siochoque is a folyosón szorítottak:)

Fotó még nincs a piciről, áprilisra ígértek egy cikket fotókkal a PeopleEspanol anyák napi számába.

Szívből gratulál nekik mindenki és mit is lehet kívánni ezeknek a csodálatos embereknek, csak örömet, kitartást és nagyon nagy boldogságot együtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönjük:)