2010. október 30., szombat

Meglepetések

Pár órával ezelőtt (nekünk már tegnap) a twitteren meglepetések sora íródott. Jencarlos sajtófőnöke OswaldoPisfil 3 meglepetést osztott meg velünk és Jencarlos is hozzászólt közben.


Akkor lássuk:
1. Vasárnap Jencarlos részt vesz egy hatalmas showban a Miami's American Airlines Arena-ban a Yo Gabba Gabba-ban. Ettől nagy népszerűséget várnak Jencarlosék, nagy lépés az amerikai piac felé mivel olyan nagyságokkal együtt lép fel, mint Christina Aguilera, Brendan Fraser, Heidi Klum, Brooke Shields, Dennis Quaid, Keri Russell, Matt Costa és még sokan mások. Ez egy 60 várost érintő turné az USÁ-ban. Egy Amerikában népszerű mese köré felépített show, ami a hátrányos helyzetű, szegény fiataloknak segít, adományokat gyűjtenek a rászorulóknak. Élelmiszert, ruhát, játékot....

2. Megvan az új album megjelenési időpontja. Jencarlos 2 lemezéből, megtudhatjuk majd ki is Jencarlos. A szívekben és lelkekben mély nyomokat fog hagyni:)
Megjelenés: 2011. február :)

Jencarlos twitter üzenete a 2 albumhoz kapcsolódóan:
Dicen que el alma no tiene precio pero la mia esta a la venta en febrero!!! Espero que les guste este segundo disco y gracias por el apoyo!! / Azt mondják, a lélek felbecsülhetetlen, de az enyém az eladó februárban! Remélem, tetszik ez a második album, és köszönöm a támogatást!

3. Videókat várnak a világ minden részéről, amiket a rajongók készítenek, az Amor Quedate-t feldolgozva. ( ha jól értettem) Később közlik, hogy hová lehet küldeni. Nem számít az énektudás a lényeg az ötlet és hogy jól érezze magát benne mindenki.
A forrás>>

És még valami. Oswaldo felsorolta azokat az országokat ahonnan támogatják Jencarlost és a siker nekik is köszönhető. És MAGYARORSZÁG is a felsorolásban volt.:))))))

Íme Jencarlos üzenete ehhez kapcsolódóan:
WOW que belleza ver todos todos los paises que nos estan apoyando y estan al tanto!! Gracias los amo /Jó látni, hogy minden ország támogat minket. Köszönöm, szeretlek (elnézést a fordítás lehet ,hogy nem tökéletes)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönjük:)