2011. július 2., szombat

Jencarlos Canela kényszer nélkül- interjú

Fordította Zsuzsa17

Jencarlos Canela kényszer nélkül

Az énekes-színész Jencarlos Canela októberben vagy novemberben szándékozik megkezdeni koncert körútját Puerto Ricóban.
2011 jun 25, szombat.

Az énekes Jencarlos Canela nem hagyja, hogy megkönnyítsék a dolgát. A művészt nem aggasztja, ha az arca minden oldalról látható , hisz ez része a telenovelákban való szereplésnek és a zenei fellépéseknek. Még arra se gondolt hogy első albumának, a Buscame-nek a sikerére támaszkodjon amikor a második albumát, az Un Nuevo Diát mutatja be.

Jobban szereti ha zenészként néznek rá, mert a zene az, amit imád csinálni.
„Ez nem előítélet kérdése, hogy az image bemutatásakor a színész vagy a zenész kerül előtérbe. Ha túl sokat foglalkozom ezzel, csak korlátok közé szorítom magam. Nem tartom magam kiforrott művésznek, hanem egy embernek, aki a belső ösztöneire hallgat, mint a gyerekek. Ugyanaz a kölyök vagyok, mint amikor elkezdtem zenélni, és imádom, amit csinálok. Élvezem, amit csinálok. Ha az emberek ezt elfogadják, az klassz dolog, ha nem, akkor is ezt kell továbbra is csinálnom, mert egyszerűen nem szeretnék semmi mást csinálni.”- magyarázta Telemundó „Mi Corazon Insiste en Lola Volcán” sorozatának a főszereplője.

Jencarlos szíve a zene felé hajlik, de bízik benne, hogy meg tudja tartani az egyensúlyt mindkét hivatása között. Ebbe beletartozik, hogy nem mérgezi meg a lelkét a kényszerrel, hogy az előző színészi és zenei sikereit mindenáron felül kéne múlnia.

„Ahhoz, hogy a művészetben sikereset alkosson az ember, nem szabad hagyni, hogy az ilyen féle gondolkodásmód , vagy a hasonló elvárások befolyásolják a művészi megvalósulást. A művészetnek őszintének, tisztának kell lennie, és a szívből kell jönnie. Ha az ember úgy zenél, hogy mindig felül akarja múlni az előző teljesítményét, vagy az eladhatóság a cél, akkor látszik az őszinteség hiánya.” - válaszolta az Un Nuevo Dia előadója , aki olyan társzenészekkel játszik együtt az albumon mint: Gilberto Santa Rosa, JoséFeliciani, El Cata Pitbull és a Los Recoditos.

A művész elmondta, hogy az említett nagy mesterekkel az együtt zenélése sok előzetes munkát takar. Bár még csak két albuma jelent meg ezidáig, de nagyon sok erőfeszítést tett, hogy megalapozza zenei pályafutását.

„Tíz, tizenegy éve kopogtatok az ajtókon. Cd- k? Mintegy 45 demom van, ami még soha nem jelent meg.” - mondta a zenész akinek a koncert sorozata októberben vagy novemberben Puerto Ricoban kezdődik majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönjük:)