2011. július 11., hétfő

Jencarlos Fanklub Találkozó 2011.07.11

Megtörtént újra és meg fog történni megint:)...túl vagyunk a
3. Jencarlos Fanklub Találkozón.

Nagyon-nagyon jól sikerült,már-már úgy köszöntöttük egymást, mint régen látott barátok(ami igaz is)...a visszajelzésekből azt látjuk, hogy mindenki nagyon jól érezte magát.

És hogy mit is csináltunk?

Nagyon sokat beszélgettünk mindenről, de tényleg mindenről, de főleg Jencarlosról;)...Xico-tól megkaptuk a MCI-szalamandrás polókat, Isteniiii lett, persze mindenki rögtön át is öltözött...csináltunk sok-sok fotót... hallgattunk az új lemezt, amit kézbe is vehettünk, mert Otter elhozta nekünk, amit a napokban kapott kézhez...Xico laptopján Mi Corazón Insistét és fotókat néztünk... sajnos a wifi nem működött, így nem tudtunk skype-olni a többiekkel, elnézést:(... sokat nevettünk, isteni epres limonádét és a most már elmaradhatatlan lassan a klub italává váló Latte Maccichatot ittunk:)

És azt hiszem minden klubtali résztvevő nevében mondhatom/írhatom:), hogy nagyon-nagyon szorítunk Dzsannának, hogy minél hamarabb meggyógyuljon, sok-sok erőt, kitartást és gyógyulást kívánunk neki:)Tudjuk, hogy lélekben ott volt Velünk és mindenki más is, aki most nem tudott eljönni:)És mint szervező szeretném megköszönni Mindenkinek aki eljött, megtisztelt a jelenlétével, mert néhányan nagyon messziről, sokat utazva jöttek el:)))...Köszönöm:)...

Itt néhány fotó látható a klubtaliról, de ha még több képet szeretnél látni kattints ide:

A továbbiakban a résztvevők élménybeszámolói olvashatóak, amit eljutnak hozzám kiteszem ide:
Édesmaya:
"Hát újra megtörtént a Nagy Találkozás!
Megtartottuk a 3. Magyar Jencarlos Canela fanklub találkozót! Én úgy érzem, egyre jobban összetartozunk a közös dologban: Jenky hatalmas szeretetében-tiszteletében-csodálatában!A saját tapasztalatom, élménybeszámolóm a nagy napról:Én mint az előző klubtaliknál is, már előző este nagy lázban égtem. Ahogy felért a vonatom a forró fővárosba, kissé félve indultam el egyedül, hogy felüljek a 76-os trolira. Ugyanis előzőleg voltak kísérőim (először a lányunk, másodszor a férjem). De aztán rájöttem, hogy Editkétől kapott térkép alapján egyszerűen megtalálom az Garay utcát.A La Bodegita előtt már várt rám Editke. Nagyon megörültünk egymásnak, jó érzés volt újra látni a másikat.Amíg nem jöttek a többiek, addig beszélgettünk egy jó nagyot, volt mit mesélnünk egymásnak. Nagyon kellemes volt a levegő az ottkintihez képest a La Bodegitában, a Hemingway -teremben. Valósággal felfrissültünk tőle, hisz kinn tombolt a 35 fokos nyár!

2 óra felé elkezdtek érkezni a lányok. Xico meghozta a várva- várt feliratos pólókat, amik igazán gyönyörűek lettek! A Mi Corazón Insiste embléma került az elejére, és a szalamandra figura a hátuljára.Eljött közénk az a kislány is, aki a magyarul beszélő MCI-promók Carmen Villalobos hangja. Nagyon aranyos fiatal kislány, csak 16 éves. Jókat beszélgettünk mindenféle Jencarlos-körüli témáról, közben Xico laptopjáról hallgathattuk az új Un Nuevo Día cd-t. Amit természetesen már mindannyian ismerünk a fanklub weboldaláról, és a fórumunkról egyaránt. Kérdezgettük egymást,hogy kinek melyik szám tetszik a legjobban, mi a kedvenc az új cd-ről. Ez természetesen változó volt, de egy dolog egyöntetű: Valamennyi isteni, szuper szám!Már nagyon várjuk Dzsannától a megrendelt CD-ket, amik várhatóan egy hét múlva megérkeznek mindenkinek, aki kért.Őt magát is nagyon hiányoltuk, szerettünk volna legalább skype-on beszélni vele, mint az áprilisi talin. Dehát tudtuk, hogy sajnos most ez nem lehetséges a betegsége miatt. Ezúton is kívánunk neki mielőbbi felgyógyulást, jobbulást, küldünk neki sok-sok pozitív energiát, és gondolatban mindannyian vele vagyunk, és szorítjuk a kezét, hogy gyors legyen a felépülése!

Tina Drága már megint előrukkolt egy nagyszerű molinóval, amelyen most természetesen a MCI embléma szerepelt és sok-sok édes kép szívünk csücskével, és a filmbeli párjával, Carmennel.


A fotózás sem maradt el, hisz az új MCI-s pólókkal nem lehetett kihagyni új képeket készíteni! Mondanom sem kell, isteniek vagyunk az egyöntetű pólókban!

Aztán mivel minden jónak egyszer vége van, sajnos az órát is kellett nézni. Hisz olyan észrevétlenül elrepült az idő, hogy már majdnem este 6 óra volt, és nekem indulnom kellett a trolira, a vonatra.Mire hazaértem, férjem már várt rám, és nagy vonalakban gyorsan elmeséltem a talit neki, mivel ment éjszakára dolgozni.Reggel első dolgom volt feltenni s fotókat a számítógépre, és megnéztük együtt a férjemmel.Nagyon jók lettek. Én személy szerint teljesen feltöltődtem a tali hangulatától, a veletek való együttléttől, jó kis beszélgetésektől!Mit is mondhatnék még: Jó kis csapat vagyunk, mostmár jöhetnének a többi fanok is a klubtalikra. Mert nem tudjátok elképzelni, mit hagytok ki! Ezt a hangulatot, ezt a kellemes délutánt, ezt a nagyon kedves baráti légkört nem lehet semmihez sem hasonlítani! Jencarlos szeretete, tisztelete, nagyrabecsülése összefűz bennünket! Nagyon szeretünk téged Jencarlos Canela!Édesmaya-Ági"

További élmények hamarosan.....:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönjük:)