2010. november 29., hétfő

Felhívás!!! - Készíts videóklipet a Tu Cuerpo című új slágerre

Jencarlosék egy felhívást tettek közzé a hétvégén. Megkérték a rajongókat készítsenek videókat a Pitbullal közös Tu Cuerpo számhoz.

Íme Oswaldo eredeti angolul írt üzenete:
"Send your videos !!! If you want to come out in the video clip of the new hit song "Tu Cuerpo" send a home video of you it could be whit..some friends, family, JAMIN to the song ! Don't talk in the video like the song says LET YOUR BODY DO THE TALKING !!! The best videos...will be posted on Jencarlos Canela's and Pitbull's Official Web Site, Facebook and more! And if the video is too good it might even come out in the video clip of "TU CUERPO" !!!! Send the videos via e-mail: info@unionmusicrecords.com at December 12th !!!! Good luck people !!!!"

Szóval csinálni kell egy házi videót néhány baráttal, családtaggal a Tu Cuerpo című új slágerre és elküldeni az info@unionmusicrecords.com e-mailcímre 2010.december 12-ig!!!
Ne beszélj a videóban hagyd, hogy a tested beszéljen, ahogy az a dalban is szól.
A legjobb videókat felteszik Jencarlos és Pitbull hivatalos weboldalára és a Facebookra is és még a hivatalos klipben is szerepelni fog.
Sok szerencsét mindenkinek - kívánja Oswaldo.

Ha jól értettem Jencarlos egyik hozzászólását a Twitteren azt ígérte minden videót meg fog nézni

Hajrá Csajok, itt az újabb lehetőség, hogy megmutassuk magunkat:)

Várom a hozzászólásokat:)

A dalszöveg fordítása nemsokára fent lesz itt segítségként:)))

3 megjegyzés:

  1. Ha jól értem, nem a hivatalos oldalukra teszik fel a túl jól sikerült videókat, hanem szerepelni fognak a hivatalos Tu cuerpo videoklipben.

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés

Köszönjük:)