2010. november 17., szerda

I. magyar fanclub találkozó

Sziasztok Csajok, jelenlegi JC fanok, leendő JC fanok!!!

Azt hiszem eljött az idő és kezembe veszem a klubtalálkozó szervezését, mert így nem lesz belőle semmi.:))) Tudom és megértem, hogy lesz akinek vagy messze van, vagy nem jó az időpont ezért higgyétek el igyekszem minden lehetőséget figyelembe venni.

1.Az I. JC magyar fanclub klubtalálkozójának időpontja: 2011.január 15 (szombat).
Helyszín Budapest, de tervezem, hogy a későbbiekben esetleg elmennék más városokba, ahol lakik egy-egy JC fan. Szóval az első Bp-en lesz, pontos helyszín később, van egy két ötletem. A kezdés délutáni lenne, mégpedig 14 óra, hogy aki haza akar menni és messze utazik hazaérjen időben.
Minden részletet a fanclub oldalán közzé fogok tenni.
Tisztában vagyok vele, hogy nem mindenkinek lesz jó az időpont, de ha fontos ez Neked, akkor el tudod intézni, hogy ott legyél.
Aki el tud jönni el jön, aki nem ér rá az jön a legközelebbire. Ígérem csinálunk videót annak aki lemarad:)))) De remélem elég hamar elkezdem szervezni ahhoz, hogy egy két hónap múlva lévő időpontra ez legyen az első és egyetlen programotok:))))
Én tuti ott leszek, ha egyedül is, végigeszem az étlapot, jól elhízom és rátok fogom:)))))

2.Minden második szombaton Klubskype. Az első november 27 délután 18 óra. Én ott leszek, aki tud bekapcsolódik, aki nem, az majd jön következőleg. Innentől kezdve már tudtok tervezni...
Skype: le kell töltened a netről ingyenesen a gépedre a skype programját, majd regisztrálni...magyar nyelvű, nem nehéz, de ha segítség kell keress meg és segítek:)))))

3. Mivel elég sok fórumon helyen fent vagyunk beszélünk és sok helyről lehet infókat megosztani egymással a fanklubbal kapcsolatban és hogy biztos, hogy minden infó eljusson hozzánk, nehogy valamit ne vegyünk észre a jövőben csak a jencarlosfanclubhu@gmail.com e-mailcímre küldjétek a klubtagsággal kapcsolatos kéréseteket vagy szándékotokat. Én majd egyeztetem Dzsannával az adatokat és frissítjük amit kell.

Tehát ha még nem vagy fanclub tag és az szeretnél lenni írd meg a szándékodat és a következő adatokat
- becenév
- teljes név
- email cím
- skypenév
- telszám(SOS üzenetek küldéséhez kell, ha valami sürgős dolog történik)
- cím
- születés és névnap dátuma
- és egy fotó magadról

Miért jó, ha Fanclub tag vagy? Mert lesznek infók Jencarlosról és a klubról, amit a fanclubtagok hamarabb tudhatnak meg mint bárki más. Lesz klubtagsági kártyájuk, részt vehetnek közös tablókon és ha JC Magyarországra jön az első sorban várhatja a reptéren.


Hát most ennyi, remélem nem sok mindent zúdítottam rátok, ha kérdésed van vagy van még ötleted írd meg és nagyon várunk új klubtagokat is...

Puszi, Edith

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönjük:)