2011. március 25., péntek

Az új telenovella, a Mi Corazon Insiste

A Telemundo spanyol nyelvű, amerikai tévétársasággal kötött szerződése szerint itt az új novella, Jencarlos lassan elkezdi forgatni új telenovelláját, amelynek címe Mi corazon insiste. Ez a cím ismerős lehet mindenkinek, mert Jencarlos decemberben megjelent új dalának is ez a címe, ami az új sorozat fő dala is lesz és a címet is innen kapta.

Hosszas huzavona és titkolózás után tegnap hivatalosan is bejelentették ki lesz Jencarlos partnerre ebben az új sorozatban.

A sorozatot most kezdik forgatni, májusban kezdik vetíteni Amerikában a Telemundo csatornán.

Íme Oswaldo sajtóközleménye most először magyarul. A fordításért köszönet Zsuzsának:) :
"Jencarlos Canela újra visszatér a telenovelákhoz, a „Mi Corazon Insiste” című Telemundós sorozatban játszik főszerepet

Ebben az új történetben az énekes-színész olyan nagy hírességekkel osztozík a főbb szerepeken, mint, Carmen Villalobos, Ana Layevksa, és a kiváló mexikói színésznő, Angélica Maria.

Miami 2011. március 24.
A „Más Sabe el Diablo” - ban aratott, mindenki számára nyilvánvaló világsiker után, mely első főszerepe volt a tv csatornánál, az ismert kubai- amerikai származású énekes-színész Jencarlos Canela újra a Telemundonál forgat, az új telenovela a „Mi Corazon Insiste” című sorozat főszereplőjeként. E nagyszabású produkció felvételi munkálatai áprilisban, Miami városában kezdődnek.

Ez alkalommal a „Mi Corason Insiste” sorozatban az olyan sikeres dalok előadója, mint az „Amor Quédate”, a ”Buscame”, a ”Tu Cuerpo” , neves színészekkel osztozik a föbb szerepeken, mint a fiatal colombiai származású Carmen Villalobos, és a kimagasló képességű Ana Layevska és a Mexikó első számú színésznőjének tartott. Angélica María.

A „Mi Corazon Insiste” Lola Volcán (Carmen Villalobos) és Andrés Santacruz (Jencarlos Canela), két heves vérmérsékletű fiatal története, akik szenvedélyesen és mindent elsöprően szeretik egymást. Sokan ellen vannak ennek a kapcsolatnak, többek között Andrés apja, aki olyan bűncselekménnyel vádolja meg Lolát, amit az nem követett el és börtönnel kell fizetnie ezért a lánynak. Ettől a pillanattól kezdve Lola élete drasztikusan megváltozik, természetesen Andrésé is, új próbatételeket, akadályokat kell legyőzniük, mire eljutnak odáig, hogy maradéktalanul élvezhessék szerelmüket. A gyönyörű de intrikus Debora Notiega vadul küzd Lola ellen, hogy megszerezze Andrés szerelmét, a siker érdekében még a lelkét is eladná. A bonyodalmak tetőfokán megjelenik Chabela Volcan, Lola nagynénje, aki e szerelmi história fő mozgatója lesz.

Fontos kiemelni, hogy a Telemundo új sorozatának a címét Jencarlos Canela készülő új albumának az egyik számától kölcsönözte. Az albumot várhatóan a következő hónapban dobják a piacra. Ezen a cd.-n Jencarlos számos nagynevű zenésszel az elő duettet, többek között José Felicianoval, Gilberto Santa Rosával, Pitbullal,és el Catával. Természetesen ez a lemez is Rudy Perez együttműködésével jöhetett létre.

A „Mi Corazon Insiste „ telenovela első promójának megtekintéséhez, kattintsanak a piros mezőre a sajtó komuniké alatt."

A videó, amit Jencarlos sajtófönőke ebben a közleményben betett, pedig Dzsanna a klubunk elnökének a vidoója a YT-on:)))




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönjük:)