2011. március 3., csütörtök

Jencarlos az új telenovelláról -Videó (spanyol, magyar leírással)

A videó magyar felirattal: http://www.youtube.com/watch?v=efYqBDus6BY



Forrás: http://entretenimiento.aollatino.com/2011/03/02/jencarlos-canela-quiere-libre-contrato/ és Dzsanna YT videója

A videó szövegének fordítása: (fordította: Zsuzsa)

R: Másik telenovela? Szeretnénk megtudni, miben különbözik az új sorozat, milyen szereplők lesznek benne, mit árulna el nekünk előzetesen?

JC:Nagyon más. A többi sorozatot említve, ott sok a gyilkosság, sok a sötét, a nyomasztó dolog. Mondjuk ez nem baj, mert ez is az élet egyik valós oldala. Én azonban azon vagyok, hogy a szép és pozitív oldalra összpontosítsak, nem arra, hogy meghalnak, hanem, hogy megszületnek az emberek.
Azt hiszem, ez a történet pici színfolt, fény az alagút végén, olyan mint a fénysugár a sötétségben. Ez a sztori egy szenvedélyes szerelmi szálon fut, nagyon romantikus, olyan szerelemről szól, melyet nemigen láttunk még a sorozatokban, rengeteg komikus elemmel átszőve.
Van benne akció, de inkább a szerelem van a középpontban. Nem olyan sötét elemekkel tarkított, mint a „Más Sabe el Diablo”,, ahol a szerelmi szál mellett ott volt a drogkereskedelem, erőszak, bandák... Ez a sorozat mind ettől mentes. Nagyon szeretem, mindig arra vágytam, hogy komédiában is játszhassak, és most itt a lehetőség. Remélem mindenkinek tetszeni fog.

R:A telenovelákban a főhős vagy pozitív vagy negatív. Itt milyen?

JC: Nekem a valódi életszagú szerepek tetszenek. Nem léteznek tökéles emberek a valóságban. Ez a főhős követ el hibákat, ő „rossz”, de vannak jó tulajdonságai is. A szándékai jók, a szerelem motiválja, és élete-asszonya szerelméért küzd.

R: Meséljen valami, milyen az új partnernője a sorozatban?

JC:Egyszóval jellemezve: gyönyörű, mind a külsejét, mind a belső tulajdonságait illetőleg. Nagyon kedves, a színésznők ifjabb generációjához tartozik. Nagy öröm lesz számomra vele játszani.

R: Milyen nemzetiségű, mexikói, kolumbiai, kubai...?

JC:Olyan városból jön, ahol mindenféle nemzetiség előfordul!......Mint ahogy mi is magunkban hordunk minden nemzetiséget.

1 megjegyzés:

  1. Szia drága, nekünk is ent van a vidi... kicserélnéd a linket erre?
    http://www.youtube.com/watch?v=pEJ9WPVm2lU
    köszi

    VálaszTörlés

Köszönjük:)