2011. március 20., vasárnap

Fanklub Találkozó - 2011.április 10 - IDŐPONTVÁLTOZÁS!!!

Ha van kedved egy latinos hangulatú helyen, olyan emberekkel találkozni, akik egyöntetűen tisztelettel és szeretettel figyelik egy nem mindennapi művész karrierjét, gyere el a következő fanklub találkozónkra.

Január 22-én tartottuk az első magyar Jencarlos Fanclub találkozónkat, ami nagyon jól sikerült, azóta is emlegetjük és várjuk a következőt.
Ha kíváncsi vagy az első találkozó élménybeszámolójára kattints ide: http://jencarlosfanclubhu.blogspot.com/2011/01/az-elso-jencarlos-klubtalalkozo.html

És mivel nagyon sok minden történt azóta, például, hogy HIVATALOS FANCLUB lettünk, van mit megbeszélnünk, van mit megosztani egymással. És nem utolsó sorban jóbarátok között lehetünk...

Hát íme a következő fan klub találkozó időpontja:

2011.április 10. 14 óra
(az első időpont április 16 volt, de ezt meg kellett változtatnunk)

Helyszín: ismét a La Bodegita étterem, de...

mivel Jencarlos születésnapjára(április 21) szeretnénk készíteni egy fotómontázst a magyar fanclubról és tagjairól, 14 és 15 óra között az étteremhez közeli Szent István parkban találkozunk, készítünk jó sok fotót és onnan együtt megyünk 15 órára a La Bodegitába. Esős időjárás esetén a parkbeli fotózás elmarad, akkor 14 órától az étteremben találkozunk.

Szóval a program:
14.00 : Gyülekező a Szent István parkban
14.00-15.00 : Fotózás a parkban
15.00-: kötetlen beszélgetés a La Bodegita étteremben...(ha valakinek bármilyen programjavaslata van írja meg bátran...)

Várom továbbá azok jelentkezését, akik szívesen elkészítenének egy fotómontázst és szívesen fotóznának.

La Bodegita címe ( a képen az A jelű) XIII. Budapest, Pozsonyi u.4. Margit Híd pesti hídfő, a Jászai Mari tér mellett.
A Szent István park(képeb B jelű) a La Bodegitától 5 percre.
(nagyobb képméretért kattints a képre)

A fanklub találkozóra jelentkezni lehet a jencarlosfanclubhu@gmail.com e-mailcímen. Ha bármilyen kérdésed van akkor is írj az előbbi címre:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönjük:)