2011. május 18., szerda

Jencarlos Canelát nevezték ki a Nemzetközi Rescue Bizottság /IRC/ Hangjának.

Egy friss cikk Jencarlosról a humanitárius munkájáról és New York-i látogatásáról...a fordítást köszönjük Zsuzsának...

Csütörtök May. 2011, 3:4o pm / 2011 o5 12 New York

A latin csillag, Jencarlos Canela közös összefogásban az International Rescue Commitee -vel hogy felhívják a figyelmet a háborús áldozatok és a szerte a földön katasztrófákat átélt emberek megsegítésére.

A díjnyertes színész énekest, Jencarlos Canelát nevezték ki a IRC hangjának. – összefogván az élenjáró fiatal művészeket, használják a hangjukat és ismertessél meg a világgal a menekültek, és a globális krízis helyzetben földönfutóvá váltak küzdelmeit, jelentette be az IRC.

Jencarlos már több éve végez önkéntes munkát az IRC Miami szervezetével összefogva.Édesapja kubai menekült volt, aki az 1980-as években érkezett a Mariel hajón.

„Teljesen azonosulni tudok az IRC küldetésével, segítek a gyerekeknek és a családjaiknak akik veszélyes helyzetekből menekültek.” mondta Jencarlos „ Nem tudok elképzelni egy ennél nemesebb feladatot, mint a hangom és az időm használatát, hogy segíthessek a humanitárius munkájukban. az volt az álmom, hogy az arra rászorulókon segíthessek.”

Jencarlosnak két száma is szerepelt a Billboard 1o- es listáján,Főszereplője volt a Telemundo „ Más sábe el Diablo „ telenovelának. Ezenkívül elnyerte a Premio Lo Nuestro díjat az Év Pop Felfedezettje kategóriában. Jelenleg újra a képernyőszereplésre készül a Telemundó legújabb
novelájában a „Mi Corazon Insiste”- ben játszik főszerepet. A USA Latin populációja körében az egyik legfontosabb művésszé nőtte ki magát, mindezt világszínvonalon. Jencarlos az eddigi művész pályafutása során megőrizte feddhetetlen jellemét, humanitárius elkötelezettségét, mely lehetővé tette, hogy számos segítő kampányban hatékonyan részt vegyen. Ő sok hasonló fiatal művész közül az első, aki a hivatalosan ebben az évben a IRC hangja lesz.

„Jencarlos lelkes munkatársunk az utóbbi 3 évben, a Miamiba érkező menekültek megsegítése programban vett hatékonyan részt, és nagyon örülök, hogy ő lesz a „IRC” Hangja.” mondta George Rupp a IRC elnöke. „Alig várjuk látogatásait az IRC programjainkon és hogy elkezdjen velünk dolgozni, hogy felhívjuk az emberek figyelmét a katasztrófák és a konfliktusok áldozatainak humanitárius megsegítésére.”

Az IRC-t Albert Einstein alapította, 1933- ban. Azóta a szervezet olyan művészeket tudhat sorai között, mint Marc Chagall, Paul Newman, Liv Ullmann, Paul McCartney, és George Clooney.

A szerző jegyzete: Jencarlos Canela május 17- én New Yorkban lesz, a Telemundo / NBC képviseletében is, részt vesz egy IRC által szervezett jótékonysági reggelin, egy a gyereknek szánt műsorban. Csak nagyon korlátozott idő áll rendelkezésére, a sajtó kérdéseire válaszolni az IRC rendezvényen. Egyéb információért, fotókért, valamint riportért az alábbi számokat hívják:......

Néhány szó az IRC- ről: Vezető szerepet játszik a humanitárius szervezetek között, az IRC több mint 4o országban működik, segítséget és reményt nyújt a menekülteknek, és egyéb erőszakos konfliktusok vagy katasztrófák áldozatainak. A krízishelyzetben az IRC egységei egészségügyi segítséget nyújtanak, menedéket, ivóvizet adnak, orvosi ellátást biztosítanak, oktatási programokat szerveznek gyerekeknek és nőknek. Amikor a szükségállapotnak vége, a IRC még marad és segít a krizis megoldásában, segít felépíteni és újra indítani az érintett közösség életét. Minden évben a IRC menekültek százainak segít elhelyezkedni az USA 22 városában. Egy fáradhatatlan jogtanácsos a legsérülékenyebbek számára, az IRC elkötelezettje a remény, a méltóság, a lehetőségek újra élesztésének. Egyéb információért keressék fel a rescue.org oldalt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönjük:)