2011. május 14., szombat

A Mi Corazón Insiste főszereplői


Hamarosan startol Jencarlos Canela főszereplésével a Mi Corazón Insiste című telenovella. Kezdési időpont május 23. a miami-i székhelyű Telemundo csatornán.

Addig is íme a főszerplők jellemleírása. A fordításért nagy köszönet Zsuzsának:)


Jencarlos Canela, Andrés Santacruz szerepében a „Mi Corazon Insiste „ novelában.

Forrongó és romantikus, egy született hódító, azonban érzelmeiben hűséges ahhoz a nőhöz, aki elrabolta a szíve nyugalmát.

Andrés egy mai modern kori „Rómeó”, jóképű, elbűvölő, pokolian szexi bármelyik nő számára, robbanékony egyéniségével a háttérben, figyel az illemszabályok betartására amikor társalog, és amit gondol, még civilizáltabb módon fejezi ki. Huncutsága a szemében ellen állhatatlanná teszi, bolondulása az életért tökéletes csáberő.

Egy felső tízezerbe tartozó ifjú lázadó, aki úgy éli életét, mintha az lenne az utolsó pillanata, azonban mindig azon társadalmi konvencióknak megfelelően, ahol nevelkedett. Tudja hol a határ, és mindenek előtt, nem veszíti el a kontrollt. Lola az, aki felébreszti benne a másik énjét, és a végletes szenvedélybe sodorja.

Eredendően is jó ember, intelligens, kedves és nagyon romantikus, egy igazi lovag a szó minden értelmében, és ezzel bármelyik nőt leveszi a lábáról. Nagyon jó humorérzéke van, mely segítségével az életet kevésbé drámaian veszi, mint amilyen az a valóságban, és mindenkit felvidít, aki körülveszi.

Hisz a szerelemben, a szív áldozatvállalásaiban, és soha nem gondol arra, hogy megváltozik az élete, amikor szerelmes lesz. Gyorsan hoz döntéseket, és tudja, hogyan intézze okosan az ügyeit, mert, boldog akar lenni, a családja nyomása ellenére, nem hajlandó feláldozni az életét az ő kívánságuk szerint.... ezért keresi azt, akit szeret...

Lola az a nő, aki felébreszti benne a szenvedélyt, amikor közelében van, felszínre tör az az erő, ami benne lakozik, mert ő az az egyetlen személy, akinek sikerül őt kihoznia a sodrából, és elérnie, hogy hevesen, ösztönösen cselekedjen.

Carmen Villalobos Lola Volcán szerepében

Lola egy nő tele tűzzel, árad belőle az érzékiség, és fergeteges szerelemmel szeret.

Lola egy olyan nő, aki maga a tűz. Egy érzelmekkel feltöltött vulkán, aki imádja a veszélyt, az adrenalint, a kalandot. Szépségét a vadsága és a forrongó jelleme hatja át, és ez az érzékiség az, ami minden férfinak felkelti a figyelmét, valamint az ösztönös és mindent elsöprő egyénisége, mely miatt érdemes küzdeni érte.

Mindenki számára egy erős jellemű, különleges nő, bájos, de egy kicsikét fiús, és ezért első látásra is felkelti a figyelmet, még sötét ruházata ellenére is. Imádja a veszélyt, hogy minden pillanatban érezze az élet izét, a végső határig is elmegy, addig a pontig, míg a legextrémebb helyzetekben szenvedélye felébred.

Bolondulásig szeret és gyűlöl, ugyanolyan intenzitással, ahogy a mindennapokba beleveti magát, mert szereti a veszélyt, magában hordozva robbanásik feszült érzelmeit, melyet csak ö maga tud megérteni, mert soha se tanulta, hogyan is mutassa ki azokat. Számára a könnyek nem léteznek, nem tud sírni élete legmegrázóbb pillanatában sem, egy a gyerekkorában átélt trauma miatt.

Sziporkázó, nyers, és harcedzett, mindig mindenre van válasza. Néha az erőszakosságig agresszív, amikor megpróbálja megértetni, mit hordoz magában legbelül, ezért imádja a motorokat, és a boxot. Két olyan szenvedély, mely erőt ad az érzékenységében, melyet elrejt a verhetetlen nő álarca mögé.

Gyengédsége az a kincs, amit csak azoknak tár fel, akik rabul ejtik a szívét. Az ösztönei teszik göröngyössé a mindennapjait, de akarata ellenére az érzései, és erős válaszai miatt kerül sok problémás helyzetbe.


Angélica Maria Chabela Volcán szerepében

Egy vas Lady, teljes mértékben elkötelezett, a családját és az unokahúgát védi.

Chabela egy nő aki vasból van, egy követendő példa, aki egyengeti Lola Volcán útjait. Ő Lola nagynénje, az a nő az életében, aki a szülői szerepet tölti be, tőle örökölte Lola az erejét,
jellemét, hangulatait, azt az ösztönös felfogást, ahogy az élettel szembenéz.

Camionvezető a foglalkozása, szereti az ünnepeket, egy italt, az életet olyan humorérzékkel van megáldva mely, tetszik mindenkinek, és felvidít mindenkit, de soha se tér le az útjáról, nem feledkezik meg a felelősségéről, mert családja előmenetelében ő a tartópillér, az ő vállára nehezedik a Volcán ház jelzálog kölcsönének a törlesztése.

Olyan nő, aki erős érzelmi töltéssel megáldott és a férfias kinézete ellenére, mely a ruházkodásának, a rövid hajának, a sofőrködésének, és a gondolkodásmódjának köszönhető, mégis mindig rabul ejti mindenki szívét belső szépségével és az őszinteségével.

Határozottan, nyíltan beszél, nem fél semmitől, szembenéz akármivel, ami jön, Lola „Alter Ego”-ja lesz, azaz tanácsadója, hogy elmondhassa neki minden helyzetben, hogyan viszonyuljon a világhoz, és hogyan uralkodjon a saját szívén.



Ana Layevska Débora Noriega szerepében

Betegesen megszállottan próbálja megtartani azt a szerelmet, ami nem az övé, mindenre képes, hogy ő irányíthasson.

Débora egy szép és szeszélyes nő, képes bármire, hogy ő irányíthassa a körülötte levők életét, mindenkit szeret manipulálni a közelében, hogy elérje azt amit akar. Célja eléréséért képes lenne eladni a lelkét is, azonban nem tudja elviselni a vereséget.

Elegáns és szép, elég jól iskolázott, és nagyon közel áll a Santacruz családhoz. Megszállottan ragaszkodik Andrés szerelméhez, és hogy minél hamarabb összeházasodjanak, bármire képes, hogy örökre megtartsa maga mellett. Sohase érdekelte a munka, soha semmit sem ért még el a saját erőfeszítésével, verejtékével, ezért rendezi úgy az életét, hogy a sikert a jövendőbelije, a Santacruz vagyon örököse révén kívánja elérni.

Betegesen gyűlöli, utálja Lolát, mivel útjában áll, hogy megszerezze a kiszemelt férfit, és nem számít neki az a szerelem ami kettőjüket összefűzi. Débora kész bármilyen őrültségre, hogy Lolát félreállítsa az útjából.

Imád a férfiakkal szövetségre lépni, mivel tudja, hogyan manipulálja őket a bájaival, hogy elérje amit akar, a nélkül, hogy neki bármilyen erőfeszítésébe is kerülne, miközben mindig az ártatlanság arcát ölti magára, játssza az ostobát, csapdákat állít fel, amiket titkos tervei során felhasználhat.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönjük:)