2011. május 24., kedd

Premier - Mi Corazón Insiste első része

Elkezdődött.......:)

Tegnap vagyis május 23-án este elkezdődött Jencarlos Canela és Carmen Villalobos főszereplésével a Telemundo új sorozata a Mi Corazón Insiste - A szívem ragaszkodik címmel.



A sorozat, klubunk elnökének jóvoltából a youtube-on jencarloscanela1 csatornáján megtalálhatóak: http://www.youtube.com/user/JencarlosCanela1
(a felvételek kamerával felvett videók)


Az első rész tartalma Dzsanna leiratában:)
"A Salamandrához annyi megjegyzést fűznék, hogy ez a novella, mint már tudjátok, a Yo amo a Paquita Gallegos kolombiai novellának a feldolgozása (jócskán átköltötték, modernizálták eddig:)

Namármost, Andrés abban a sorozatban alsó tagozatos korában szeret bele a szegény, de a Chavela nagynéni által fizetett, a gazdagék iskolájába járatott Paquitába, és már zsenge kisfiú korától kezdve a házak falát festette tele ezzel: egy hatalmas piros szívben "YO AMO A PAQUITA GALLEGO"

Visszatérve a jelenbe, az első képkockák: egy igazi salamandra egy roncs auto tetején (Loláék háza egy autóroncs telep mellett van), a mi Andrésünk pedig Loláék háza falára festett egy salamandrát, Lola a hátára tetováltatta, Andrés később a Katonai Akadémiában szintén a falra... ennyivel utalnak az eredeti novellára.

Akkor a sztori röviden annyi előzetessel még, hogy VOLCÁN magyarul VULKÁN-t jelent, amivel a vad és fékezhetetlen Lolát akarták jellemezni. Ezt a vad lányzót kizárólag Andrés tudja kezelni - szerelemmel.

Lola és Andrés megbeszélik, hogy meglógnak Las Vegasba, és titokban összeházasodnak. Amikor találkoznak, Andrés ellágyul, Lola kitör, merthogy a fiú késett, és már majdnem szívinfarktust kapott. Lola biztosítja Andrést, hogy Chavela nagynéni sokáig dolgozik, az anyja pedig szinte sosem megy be az ő szobájába, tehát biztonságban vannak, nem veszik észre a szökést. Elindulnak Las Vegasba, a szerelmes éjszakát útközben a szabadban töltik.

Chavela nagynéni mégiscsak elég korán végzett, és bemegy Lola szobájába, hogy letorkollja, amiért a szennyesét mindig előlhagyja, és rájön, hogy a lány helyett a párnák vannak csak az ágyban.
Lola húga a számonkérésre pityeregve előadja, hogy Lola Las Vegasba utazott, hogy összeházasodjanak Andréssel. Chavela egy kamionnal a keresésére indul, mert nem hagyhatja, hogy ekkora hülyeséget csináljon a lány.

Ugyanekkor az akadémiáról értesítik Andrés apját is, hogy megszökött a büdös kölke. Az apa, Marcelo a fejükhöz vágja, hogy egy vagyont fizet az akadémiára, hogyan fordulhat ilyesmi elő.

Másnap a suliban Andrés barátját vonja felelősségre Débora, hogy a fiú elhanyagolja, mire az kiböki, hogy Las Vegasba szökött Lolával.
Débora beront Andrés szüleihez, és közli, hogy ő tudja, hol van a fiú.
Marcelo apuka helikoptert bragad, és utánuk reppen.

A fiatalok megérkeznek Las Vegasba, és Andrés az első kápolnánál leparkol, de Lola azt javasolja, hogy nézzenek meg még egy pár kápolnát, és válasszák a legjobbat. Azzal érvel, hogy nincs mitől tartaniuk, mert csak nem jön el Andrés apja a helikopterén, és a nagynéni sem érne oda időben. Szegény Andrésünk belemegy, és a legjobb kápolnában kimondja a boldogító igent, már csak Lola válaszára várunk, amikor betör mindkettőjük őse, hogy ezt megakadályozza.
Apuci emberei lefogják Andrést, és kitoloncolják a templomból. Lolát pedig az anyja és a nagynénje tuszkolja egy autóba. Eközben Lola és Andrés biztosítják egymást örök szerelmükről. Lola közli a családjával, hogy gyűlöli őket.

Andrést egy magánzárkának megfelelő helyiségben tárolják az akadémián még 6 hónapig: nem fogadhat látogatókat, nem netezhet, nem kaphat csomagot, levelet - amíg el nem éri a nagykorúságát.

Ezalatt Lola a hátára tetováltat egy hatalmas salamandrát, és amikor kijön a szalonból, megtámadja két pasas: apa fia. Lola elbújik egy roncsautóban, magához vesz egy husángot, és amikor rátalálnak, akkor kiront onnan, és rájuk sóz. A fiatalabbik pasas akkorát kap, hogy belehal a sérülésébe.

Marcelo apucinak telefonál a fiú apja, és közli, hogy a srác meghalt... Ebből a beszélgetésből derül ki, hogy Andrés apja fogadta fel őket, hogy helybenhagyják a lányt, de rosszul sült el. Viszont Marcelo szempontjából jól, mert az ügyvédje segitségével 10 évet sóztak a lányra gyilkosságért. Az önvédelmet nem ismerték el. Az apa reméli, hogy mire kijön a börtönből, a fia kigyógyul belőle.

A lányt bezárják, és el van keseredve, hogy mire ő kijönne a börtönből, mind a ketten megváltoznának, és nem várhatja el, hogy Andrés megvárja őt. Andrés anyja meglátogatja a börtönben, és közli, hogy amennyiben tartaná a kapcsolatot a fiával, a lelkiismeretén száradna, hogy egy ragyogó jövőtől fosztaná meg a fiút.

Andrés végre nagykorú lesz, 18 éves. Kiengedik az Akadémiáról, és örömében felgyújtja a szemétbe helyezett egyenruháját. Elmegy Lola anyjához, és megtudja, hogy Lola gyilkosságot követett el. Elkéri a börtön cimét, és odarohan, de a lány nem akarja fogadni. Sírva távozik... Otthon a laptopon olvassa a lány üzenetét: Soha többé nem akarlak látni, volt egy pasim, egy igazi férfi, akivel egy kis vitába keveredtünk, és megöltem. Andrés nekikeseredik, sírva fakad. Egy év múlva látjuk, hogy a kerítésnek dőlve nézi, amint Lola kosárlabdázik a börtön udvarán. Amikor Lola észreveszi, elszalad, de Andrés gyorsabb. Számonkéri, hogy mi a helyzet, a lány megerősíti a levélben írtakat, és kikéri magának, hogy Andrés tovább üldözze. Andrés azt mondja, most elmegyek, és többé nem kereslek! Lola szenved.

Letelik 5 év a börtönbüntetésből, és Lola a jó magaviseletéért szabadul.

Marcelot a szeretője, Débora az ágyban várja... egymásnak esnek...

Egy bárban látjuk viszont Lolát és a húgát, dolgoznak, míg a bárpultnál Andrés és a barátja ücsörögnek. Andrés (gonosz) öccse egy kissé beszívott, táncol a barátai körében, és amikor Lola húga arra megy egy tálcával, a srác elkapja és erővel megcsókolja. Lola meglátja, és mint egy vérengző pasi, odarohan - asztalokon keresztül - és kiosztja az ürgét. A hátán látszik a salamandra - a zajra Andrés odamegy, és megszólal: Salamandra! Lola döbbenten fordul meg hangra..."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönjük:)