2011. május 16., hétfő

Jencarlos interjú 2011.05.13

A vivelohoy potálon megjelent egy interjú Jencarlossal. Az eredeti cikk spanyol nyelven itt olvasható:
http://www.vivelohoy.com/entretenimiento/8000755/jencarlos-canela-de-corazon-insistente

Magyarra fordította Zsuzsa, köszönjük:)

Jencarlos Canela a „Mi Corazon Insiste”-ből.

Jencarlos Canela és Carmen Villalobos játsszák a főszerepet Mi Corazon Insiste novellában a Telemundo jóvoltából.

Jencarlos Canela néhány hete debütált Hollywoodban, nem mint színész, hanem a „HOP” című, az USA- ban nemrég bemutatott animációs filmben, ahol spanyolul adott elő egy betétdalt.

Azóta is minden azt mutatja, hogy ez az öt hónap a kubai-amerikai énekes színész számára kitűnőnek és ígéretesnek bizonyul.

A 2011-es év sorozatos sikerei a Univison képernyőjén kezdődtek, amikor a művész elnyerte a Premio Lo Nuestro díjat- az Év Felfedezettje pop kategóriában. Azonkívül, hogy a Telemundo vezető színésze, az énekes sokunk képzeletét / talán még a sajátját is /felülmúló sikereket tudhat maga mögött. Az idegen vizeken aratott sikere után a sajtóban szárnyra kapott egy hír, miszerint a Univision egy fontos szerepet szán neki a következő telenovellájában. Azonban a nagy sikerű „Más Sabe el Diabló” főszereplőjét szerződés köti a Telemundohoz . Gaby Espino játszotta a filmbéli partnerét, akiről azt rebesgetik, hogy románcuk is volt. A Telemundo Jencarlosra és a columbia-i Carmen Villalobosra alapozta a Szívem Ragaszkodik Lola Volcánhoz című új sorozatát. Carmen olyan telenovella szerepekről híres, mint a „ Sin Tetos no hay Paraíso”, „Ninos Ricos Podres Padre”, és „ Ojo por Ojo”, mely utóbbit Dél-Amerikában sugározták, az USA- ben még nem.

Lola Volcán egy nagyon erős karakterű nő, de Carmen Villalobos nem ilyen a valós életben, ezért most majd láthatják, hogyan is alakul át - mondta ma Jencarlos, aki először játszik együtt Carmennel.

A forgatással egyidejűleg, hamarosan piacra kerül Jencarlos zenei anyaga, mely tartalmazza fenn említett Mi Corazon Insiste számot is, mely főcímzenéje lesz a Telemundo május 23- án este 8- kor bemutatásra kerülő, fiatalokról szóló új telenovellájának, melyet HD minőségben közvetítenek.

Ezen a második albumon, melyet Mexicóban és Miamiban vettek fel, Jencarlos többek között duettet énekel a puerto rico-i salsa királlyal Gilberto Santa Rosaval, a nemzetközi hírű José Felicianoval, A Los Recodidos mexikói együttessel El Catával és a kubai származású urbáno zenét játszó Pitbullal.

Jencarlos:
-Pitbull- lal olyanok vagyunk mint a testvérek, együtt készítettük el az ő albumára a Tu Cuerpo számot, és most itt adódott a lehetőség a „Baila Baila”-ra, mely most az én albumon az „ Un Nuovo Dia „-n szerepel.” ---magyarázta lelkesen Jencarlos

Azonban míg az új album forgalomba nem kerül, Jencarlos a színészként megformált figurára, Andrés Santacruzra összpontosít. Andrés fiatal, jóképű, aki határtalanul beleszeret egy lányba, aki kamaszos fellángolásukban úgy dönt elszökik vele.

A „Mi Corazon Insiste” egy szenvedélyes szerelmi történet, mely többek között a mexikói Ana Layevska szerepvállalására és Angelica María kiváló színésznő alakítására is számíthat. Ez utóbbi nagynevű mexikói színésznőről, aki az Aurora című sorozatba debütált a Telemundónál, Jencarlos nagy szeretettel beszélt, és mély tiszteletének is hangot adott.

Jencarlos:
- Wao! Imádom ezt a nőt. Megismerkedésünket követően, öt perc múlva már átöleltük egymást. Ugyanúgy különleges kedves barátság fűz a lányához, Angelica Vale- hez.- mondta a fiatal színész.

Eredetileg Lola Volcán szerepét az énekes-színész Dulce Mariának / ex RBD / ajánlották fel, aki végül visszautasította a szerepet, előzetes zenei elkötelezettségei miatt.

Jencarlos:
-Azt történt, hogy két énekest , mindkettőt mint főszereplót egy darabba tenni, túl sok, mert néha a zenei elkötelezettségek miatt ott kell hagynunk a forgatást. És ha mindkettőnket elcsábított volna a zenei kötelezettség, az túl sok lett volna a telenovella, rendezőinek - fűzte hozzá Jencarlos.

A „Mi Corazon Insiste” Lola Volcán történeté köré íródott, egy szép nő, forrongó és nagyszájú, ismeretlen és megrázó múlttal, mely meggátolja abban, hogy sírjon, mint bárki más, amikor szabadjára engedi fájdalma folyását. Egyetlen egy öröme az Andrés Santacruz iránti szerelme. Ezért a szerelemért nagy árat kell neki fizetni, mivel Lolát igazságtalanul megvádolják, odáig hogy, öt évet kell a rácsok mögött eltöltenie. Utána Lolát feltételesen szabadságra helyerezik, de egy nagy fájdalom mélyen belevésődik a szívébe. Az Andréssel való találkozása újra megnyitja a boldogság kapuit, de egy végzetes baleset újra elveszi tőle élete szerelmét.... Hát ez a története.

És most beszéljünk a férfiról magáról. Jencarlos valódi élete meglehetősen visszafogott, ami a magánéletét illeti. Azonban ma belenézhetünk egy picit abba amit féltve őríz, mindenekelőtt mit lehet tudni a Gaby Espinoval folytatott feltételezett románcáról.

Jencarlos:
-Ragaszkodom ahhoz, hogy őszinte legyek magammal, ragaszkodom a szerelemhez, és ahhoz hogy zenélek az egész életemben.
Azonkívül, hogy a „Mi Corazon Insiste” az új telenovela vezérfonala, főcím zenéje, ez az első száma az albumomnak is, és hála a dalnak ez lett a telenovela címe is. A dal szerepel azon az albumon, amely május közepén vagy június elején kerül forgalomba.

Kimondhatja az ember, hogy ilyen sikerek után az emberek elfelejtik a románcod Gaby Espinoval?

Jemcarlos:
„Elmondhatom, hogy igen, mert nem kérdezgetnek többé ebben a témában.”

Más körülmények között, járnátok együtt?

Jencarlos:
-Soha sem hagyok válasz nélkül egy kérdést. Ha azt mondom, hogy 'nem' akkor tiszteletlenség lenne részemről Gaby iránt, aki egy gyönyörű nő, belső tulajdonságait illetőleg is és külsőleg is. Nagy öröm volt vele dolgozni majd egy évig, tanúi lehettünk, milyen csodás nő, milyen jó anya, milyen nagyszerű színésznő. És ha azt mondom neked, hogy 'igen' akkor is tiszteletlenség lenne részemről Gaby mostani helyzetét illetőleg, és mivel ez a helyzet nagyon összetett és bonyolult, nem kívánom véleményezni. Napról napra egy szép barátság alakul közöttünk, mely minden nap egyre csak nő.

A mozivászonhoz való közelítéseddel, a ”Hop” főcímdalának az előadásával, látsz lehetőséget arra, hogy betörj a film szakmába?

Jencarlos:
-Már szó volt néhány dologról. Hiszek a filmezés csábító erejében, és az egyik álmom, hogy egy nap kipróbáljam. A Hollywoodba vezető útnak számos kapuja van, szorgalmasan, kitartóan és keményen kell ezért dolgoznom. Részvételem a „hop” című filmben, az egyik lépés volt, és tudom lesznek még új lehetőségek.”

Mi másra számíthatnak még a követőid?

Jencarlos:
Ugyanarra, amit a mai napig is megkaptak. Teljes szeretetemet, és mindenben a teljes odaadást, amit az előadásommal nyújthatok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönjük:)